Loading...
REV’IT! CE Library 2017-12-01T15:11:24+00:00

Project Description

De Uitdaging

Het verkrijgen van een CE certificering (Conformité Européenne) is voor producten van REV’IT! van groot belang. Hier dient zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces van nieuwe producten rekening mee gehouden te worden. Er rust een enorme administratieve last op deze certificering, omdat alle materialen, combinaties van materialen en verbindingen getest en goedgekeurd moeten worden door een Aangemelde Keuringsinstantie. De resultaten van deze testen en alle overige informatie van een product worden vervolgens gebundeld tot een technical file van 200 tot 300 pagina’s lang.

Onze Oplossing

Solvos ontwikkelde voor REV’IT! een CE Library. Hierin registreert REV’IT! per materiaal alle informatie, testen en certificaten. Op deze manier kunnen alle producten gebruik maken van dezelfde achterliggen informatie en worden de administratieve handelingen aanzienlijk verminderd. Een intelligente zoekfunctie faciliteert de designers in het eenvoudig opzoeken van materialen die aan een specifieke eis of voorwaarde moeten voldoen, waardoor zij nooit meer iets ontwikkelen wat niet aan de eisen voldoet. Het uitdraaien van een technical file, wat voorheen 4-5 dagen werk was, is nu vereenvoudigd tot één simpele druk op de knop. De CE Library genereert dan automatisch een technical file met alle materialen, combinaties, verbindingen, tekeningen, foto’s en testrapporten.

“Solvos heeft bewezen inhoudelijk ingewikkelde materie te kunnen interpreteren, aanvullen en vertalen naar praktische software oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. Het geleverde maatwerk resulteert in intelligente database oplossingen waarbij overzichtelijkheid, analyse en gebruiksgemak in dienst staan van de project doelstelling: compliance en product optimalisatie. Solvos is een ware ontwikkelpartner.”

Jasper den Dekker, Research and Innovation Manager at REV’IT! Sport International

Project Details

KLANT

REV’IT!

PROJECT TYPE

CE Library

Neem Vrijblijvend Contact Op

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen of heeft u een Mendix project waarmee wij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier en een van onze accountmanagers neemt graag contact met u op!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?