Loading...
REV’IT! Supply Chain Portal 2017-12-01T16:57:02+00:00

Project Description

De Uitdaging

REV’IT! beheert inkoop- en verkoop orders in het ERP systeem Navision. Dit systeem is zeer uitgebreid, maar biedt weinig flexibiliteit en overzicht. Het beheren en bewerken van productieorders kost veel handelingen en kunnen niet in bulk afgewerkt worden. Daarnaast verliep het voorraadbeheer van meerdere, internationale warehouses via Excel, waardoor het lastig in te zien en te managen was. Het kostte uren tot dagen werk om overzicht te creëren van de voorraadstand, waarna deze nog herverdeeld moet worden.

Onze Oplossing

Daarom heeft Solvos voor REV’IT! een Supply Chain Portal ontwikkeld. Hierin wordt informatie vanuit Navision ingelezen in een maatwerk Mendix applicatie. Binnen deze applicatie kunnen productieregels gebundeld worden voor bewerkingen, geven we overzicht van voorraad en orders, en geven we inzage in de communicatie met transporteurs. Tevens worden berekeningen uitgevoerd op basis van historische data en toekomstige orders, om zo slim te kunnen adviseren in de verdeling van de voorraad en het plaatsen van nieuwe productieorders. Al deze informatie wordt automatisch live gesynchroniseerd met Navision, zodat op alle plekken in de organisatie de actuele informatie beschikbaar is.

“Het is een verademing om te werken en denken met Solvos in logische workflows, in tegenstelling tot traditionele ERP journaalpost-achtige systemen. Voor REV’IT! is Excel te beperkt en ERP belemmert in creativiteit, daarom zijn wij met Solvos begonnen met een blanco vel papier. Zij hebben ons geholpen om een eerste concept te ontwikkelen en dit met Mendix van een flexibele basis al doende uit te laten groeien naar een optimaal eindproduct.”

Serge van Grinsven, Supply Chain Demand Planner at REV’IT! Sport International

Project Details

KLANT

REV’IT!

PROJECT TYPE

Supply Chain Portal

Neem Vrijblijvend Contact Op

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen of heeft u een Mendix project waarmee wij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier en een van onze accountmanagers neemt graag contact met u op!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?