Werken bij
Solvos

Aan de slag bij Solvos als  
mendix-developer
business-engineer

Solvos is een fijn en overzichtelijk team van business engineers. Dat maakt kennis en oplossingen delen wel zo makkelijk. In de afgelopen jaren hebben we een mooi portfolio opgebouwd met een stabiel groeiend team, waar klanten met plezier op terugvallen. Oplossingsgericht, flexibel, analytisch, verantwoordelijk en samenwerkingsgericht gecombineerd met een berg kennis en ervaring in Mendix-automatiseringsoplossingen. Zo doen we ons werk en dat is ook wat wij zoeken in collega’s.

Wij zijn complexe denkers en pragmatische doeners die uitdagingen zien en ze bekijken vanuit de procesmatige, softwarematige en menselijke kant. Human technology noemen wij dat. Bij Solvos mag iedereen zichzelf zijn en krijgt iedereen de ruimte om skills en kennis te ontdekken en ontwikkelen. En dat mag gepaard gaan met een gezonde dosis humor.

Iets voor jou? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct!

Affiniteit voor business en techniek, of je nu business analyst bent met een oog voor techniek, of een developer bent met een neus voor business.

Kennis van Mendix of de wil om via bijscholing gecertificeerd advanced Mendix Engineer te worden.

De wens om te werken in een rustige en stabiel groeiende organisatie waar iedereen zichzelf is en zijn eigen specialisatie verder vormgeeft.

De interesse en vaardigheid om diepgaande projecten in nauwe samenwerking met mooie klanten actief aan te pakken.

Altijd in teamverband willen werken met je collega’s, samen op kantoor, vanuit huis of met elkaar op locatie.

Blij worden van een team doldwaze collega’s die niet bang zijn om met de radio mee te zingen.

Join Solvos

Klinkt dit als de perfecte plek, of heb je de motivatie om hierin met ons mee te groeien? Laat van je horen, dan gaan we snel met elkaar in gesprek om te ontdekken of het klikt!

Solliciteer hier