Over
ons

Solvos ontwikkelt
maatwerk business
software

Solvos maakt eenvoudig te gebruiken oplossingen voor complexe vraagstukken. Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Voor ons dan, want wij zijn experts op het gebied van Mendix-engineering. Met slimme Mendix-modules ontwikkelen wij maatwerk software die we vanuit de cloud in werkprocessen integreren en implementeren. Wij zijn dan ook geen doorsnee developers, maar een gedreven team van business engineers met kennis van software, processen en techniek. Samen zorgen we voor de beste oplossing.

Maatwerk

Solvos maakt eenvoudig te gebruiken oplossingen voor complexe vraagstukken. We denken actief mee in gerichte oplossingen voor automatiseringsprocessen en moduleren deze pasklaar op maat.

Business

Solvos is een gedreven team business engineers met kennis van software, bedrijfsprocessen en innovatieve techniek. Wij denken als consultants, begrijpen je vraag en spreken je taal.

Software

Solvos optimaliseert werkprocessen. We doorgronden, ontwikkelen en implementeren softwaresystemen. Analytisch als ontwikkelaars, vingervlug als programmeurs, trefzeker als engineers.

Mendix

Solvos is expert in Mendix-engineering. Als gelicenseerd specialist ontwikkelen wij met Mendix-applicaties slimme software die we cloudbased in werkprocessen integreren en implementeren.

Partners in Mendix

Solvos begrijpt bedrijfsprocessen. We vertalen ze in modulaire webbased, cloud-hosted applicaties. Zo komen we altijd snel tot maatwerkoplossingen voor elke softwarematige kink in de kabel. Vanuit het Mendix platform modelleren we software die altijd past voor ieder proces.

Als partner in Mendix hoeven we niet from scratch te programmeren, maar kunnen we software moduleren. Door deze manier van werken kunnen we de software sneller integreren. Vanzelfsprekend nemen we daarbij de tijd om je proces te begrijpen, bij te sturen en slim te optimaliseren.

Samenwerking

Onze samenwerkingsgerichte aanpak en cloudbased softwareoplossingen zorgen ervoor dat we flexibel en doelgericht kunnen werken, tussentijds kunnen bijsturen en optimaliseren. Altijd in contact met klanten en zonder ruis. Wij begrijpen en lezen digitale codering, maar we denken en spreken in een taal die iedereen verstaat. Zo biedt Solvos al (bijna) tien jaar lang softwarematige workflow automation en -integration. Wij noemen het human technology.

Meet the team

Randy Vos

Director

Bas van Heugten

Manager & expert business engineer

Wanlin Vos

Administration

Thijs van der Meer

Advanced business engineer

Niels van de Sande

Tech lead & expert business engineer

Jesper Box

Advanced business engineer

Joop Moons

Advanced business engineer

Gaia

Happiness officer

Jouw naam?

Neem contact op met Solvos

Bij Solvos werken geen doorsnee software developers, maar business engineers. We zijn als team betrokken bij een project, in direct contact met jou als klant. Van de analyse en het uitdenken van processen, tot het moduleren en de implementatie ervan. Even analytisch als traditionele ontwikkelaars, maar volledig gericht op business oplossingen. Ten opzichte van doorsnee ict bedrijven is Solvos veel beter in staat om de business (human) te combineren met IT (technology). Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?