Loading...
Kuehne + Nagel 2017-11-15T09:59:02+00:00

Project Description

De Uitdaging

Voor Kuehne + Nagel is de hulp van Solvos ingeroepen om te assisteren bij een complex koppeling project. Het softwaresysteem CIEL 4000 werd bij Kuehne + Nagel gebruikt om het Warehouse Management System (WMS) aan te sturen. Dit systeem biedt zeer beperkte koppelingsmogelijkheden en is lastig te integreren met andere softwaresystemen. Dit is wel wenselijk, omdat klanten van Kuehne + Nagel toegang moeten krijgen tot deze informatie en in beperkte mate moeten kunnen bewerken. Daarnaast zijn medewerkers van Kuehne + Nagels dagelijks bezig met het versturen van statusupdate mails naar klanten, wat veel FTE vergt.

Onze Oplossing

Door het ontwikkelen van intelligente koppelingen tussen de verschillende informatiesystemen heeft een Mendix portaal ervoor gezorgd dat de communicatie gestroomlijnd is, de verschillende (verouderde) informatiesystemen geïntegreerd zijn en werkprocessen geoptimaliseerd konden worden. Klanten hebben realtime inzage in de status van hun orders, het WMS is altijd up to date en de dagelijkse statusupdate mails hoefden niet meer met de hand verstuurd te worden. Dit heeft een besparing van enkele FTE opgeleverd en de klanttevredenheid aanzienlijk verhoogd door actuele informatievoorziening.

Project Details

KLANT

Kuehne + Nagel

PROJECT TYPE

Koppeling Portaal

Neem Vrijblijvend Contact Op

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen of heeft u een Mendix project waarmee wij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier en een van onze accountmanagers neemt graag contact met u op!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?